Υγραέριο σε φιάλες

Φιάλες ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

Υγραέριο σε φιάλες

Οι φιάλες υγραερίου αποτελούν ένα αξιόπιστο σύστημα εφοδιασμού υγραερίου. Το εμφιαλωμένο υγραέριο, λόγω της ευκολίας στη μεταφορά του, είναι διαθέσιμο παντού.
Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ξεκίνησε την παραγωγή του εμφιαλωμένου υγραερίου το 1953 και κατόρθωσε η γνωστή στο ευρύ κοινό μπλε φιάλη υγραερίου των 10 kg να γίνει το “ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ” για το εμφιαλωμένο υγραέριο στην Ελλάδα. Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα, ένα μεγάλο δίκτυο διανομής φιαλών. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό ή πόλη, θα βρείτε ένα από τα χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης φιαλών υγραερίου ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Χρήσεις Υγραερίου σε φιάλες

Οικιακός & Επαγγελματικός τομέας

Στον οικιακό και στον επαγγελματικό τομέα, το υγραέριο σε φιάλες χρησιμοποιείται κυρίως για το μαγείρεμα, τη θέρμανση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Οι συσκευές εστίασης που λειτουργούν με υγραέριο σε φιάλες παρέχουν στον επαγγελματία μεγάλη ταχύτητα στην παραγωγή των προϊόντων, για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, ότι σε όλους τους χώρους εστίασης, το υγραέριο σε φιάλες αποτελεί μια από τις βασικότερες επιλογές. Αντίστοιχα η χρήση υγραερίου σε φιάλες τυγχάνει μεγάλης αποδοχής και στον οικιακό καταναλωτή που επωφελείται από την χρήση υγραερίου στο μαγείρεμα.

Επίσης η θέρμανση με φιάλες υγραερίου μπορεί να γίνει, είτε με φορητές θερμάστρες, είτε με επίτοιχους λέβητες, οι οποίοι παρέχουν πλήθος πλεονεκτημάτων, καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν με ευκολία συστήματα που παλαιότερα λειτουργούσαν με άλλα καύσιμα, εξασφαλίζοντας αυτόνομη και οικονομική λειτουργία, ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον. Μεγάλο πλεονέκτημα του υγραερίου σε φιάλες είναι η αξιοποίηση των εξωτερικών χώρων και το χειμώνα με την χρήση θερμαντικής “ομπρέλας” («θερμαντικά μανιτάρια»).

Μοναδική ποιότητα ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

Στις προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις μας, οι φιάλες ελέγχονται διεξοδικά πριν από κάθε πλήρωσή τους με υγραέριο και υπόκεινται σε περιοδική και συστηματική συντήρηση. Οι γνήσιες φιάλες ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ φέρουν τάπα και θερμοσυρρικνωτική ταινία , για εξασφαλισμένη ποιότητα. Πρόσθετα σε κάθε πλήρη φιάλη ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, τοποθετείται γύρω από το ρουμπινέτο, μια κυκλική πλαστική καρτέλα με οδηγίες χρήσης και ορθής τοποθέτησης. Πριν από κάθε χρήση φιάλης, ο χρήστης πρέπει να σιγουρευτεί ότι έχει διαβάσει και κατανοήσει τις οδηγίες αυτές.